top of page

Ayurvedische Herfst Cleanse

Wil je lekkerder in je vel zitten, meer energie terwijl je ondertussen meer leert over je eigen gevoel van balans! Tijd voor een seizoens reset, met een voeding en leefstijl reset traject van 2 maanden. 

Waarom een reset, 'op z'n Ayurvedisch'?

Ayurveda raad aan om twee keer per jaar op te schonen. In de lente en in de herfst, dit zijn namelijk de logische momenten waarop ook in de natuur om ons heen aan een opschoning doet! In de herfst mogen we de overtollige hitte van de zomer uit ons lichaam laten gaan en schoon en lichter de winter in kunnen. (bye bye winterdip)

In ons lichaam betekend dat dat afvalstoffen en onverwerkte emoties verteerd mogen worden, als een grote schoonmaak. Deze afvalstoffen en onverwerkte emoties zorgen er namelijk voor dat er klachten ontstaan en zijn in veel gevallen de hoofdoorzaak van een onbalans.

HERKEN JIJ JE HIERIN?

Je hebt een zwaar gevoel, voelt je moe en lusteloos

Je wil beter slapen

Je hebt weinig tot geen eetlust

Je hebt last van constipatie, een opgeblazen gevoel of juist losse ontlasting

Je wilt van je huidklachten af

Je wilt meer in balans komen met je hormonen

DSC01942-2.jpg
Tongschraper.jpg
Tongschraper.jpg

Wat kan je verwachten:

Het doel is om lekkerder in je vel te zitten, meer energie te voelen terwijl je ondertussen meer leert over je eigen gevoel van balans!

Jouw lichaam is je guru, dit traject is als een nieuwsgierig onderzoek naar wat voor jouw werkt terwijl je ondertussen je lichaam helpt om afvalstoffen op te ruimen.

Dit traject bestaat uit:

- Intake 90 min.

- Follow-up gesprek (kan online) 30 min.

- Persoonlijke reset plan, incl recepten

- Twee lichaamsbehandelingen van 75 minuten, met olie of  poeder of een combinatie

Excl. eventuele kruiden supplementen als onderdeel van het advies kunnen zijn.

​​

Hoe gaat het in z'n werk?

Voor de intake vul je een vragenlijst in, incl je voedingsoverzicht

Tijdens de intake gaan we dieper in op je huidige staat van gezondheid, wensen etc. Tijdens dat gesprek voel ik je pols en kijk ik naar je tong om meer duidelijkheid te krijgen over je constitutie en disbalans.

48 uur na de intake krijg je jouw persoonlijke plan inclusief recepten toegestuurd

Tijdens de reset worden de behandelingen ingepland, terwijl je gedurende het hele traject (ongeveer 2 maanden) je vragen kan stellen via whatsapp.

bottom of page