top of page
Tropical Leaves

Over mij

Wat ik deed, wat ik doe en waarom

Welkom

Hoi, ik ben Janneke. Ik help mensen dichter bij hun eigen kern te komen, naar het lichaam te luisteren, zodat ook zij gezond, gelukkig en vol liefde kunnen leven.

Zelf heb ik jarenlang teveel van mijn lichaam gevraagd. Eerst als topsporter, daarna door mijn levensstijl in het bedrijfsleven en een jong gezin.

Na een tijd van vage klachten en blessures, werd ik uiteindelijk erg ziek. Vanuit die donkere periode, ben ik een ander pad in geslagen, een pad naar meer verbinding met mijn lichaam, meer gezondheid. Dankzij deze uitdagingen in mijn leven heb ik geleerd hoe belangrijk het is om naar je lichaam te luisteren en voor jezelf te zorgen. Vanuit zachtheid, op een manier die voor mij werkt.

Deze zelfzorg, en zelfliefde gun ik jou ook, om mee te kunnen bewegen met alles wat het leven met zich meebrengt. Op jouw manier.

 

Van Yoga tot Ayurveda en Reiki

Yoga gaf mij als eerste de mogelijkheid om niet doelgericht bezig te zijn, om meer zachtheid toe te laten. Het was de manier om te blijven ademen, mee te bewegen met alle levensuitdagingen. Of dat nou in de buitenwereld of mijn eigen binnenwereld was.

 

Ik volgde vijf verschillende yoga opleidingen (hatha, vinyasa, yin, yoga nidra), gaf met veel plezier yogalessen en retraites.  Ik verdiepte me in de holistische kijk op gezondheid, wat me richting Ayurveda en Reiki bracht.

Ik behaalde mijn Reiki practitioner /energetisch therapeut diploma, vanuit waar ik mensen als energetisch therapeut begeleid. Ik behaalde mijn Ayurvedisch voedings- en levensstijl coach diploma, en ben op weg naar volledig gecertificeerd ayurvedisch therapeut (4-jarige opleiding). 

Ik houd praktijk in Utrecht, waar ik mensen door middel van energetisch lichaamswerk, massages en/of voedings- en levensstijl advies begeleid.

077_wdw_Gijsberts_077_webgebruik copy.jp

Jouw lichaam is jouw kompas

Tijdens mijn zoektocht werd me keer op keer duidelijk: We zijn allemaal uniek, niks staat op zichzelf, alles is met elkaar verbonden. Jouw lichaam, elk lichaam, is in essentie gezond, in balans. Je bent al compleet, alles is er al. Dit is de manier waarop ik dagelijks meebeweeg en voor mezelf zorg. Wat heb ik nodig, wat speelt zich nu af. Alles om het zelf helende vermogen van mijn eigen lichaam de ruimte te geven. Dit deel ik graag met jou, op een toegankelijke, liefdevolle en authentieke manier.

Door terug te gaan naar de kern, jouw eigen authenticiteit, kan je jezelf helen. Met jouw lichaam als jouw kompas. 

Wat zich ook aandient, door lichaamsgerichte coaching, ga ik terug naar de kern, de oorzaak achter de klachten. Samen vinden we jouw manier om emotioneel, energetisch en fysiek weer in balans te komen en blijven.

 

Ik hoor graag waar ik jou bij kan ondersteunen

Liefs

Janneke

076_wdw_Gijsberts_076_webgebruik copy.jp
bottom of page