top of page

za 09 okt

|

Online & LIVE programma

7-daagse detox in het najaar

Een najaars detox kan helpen om onverteerd voedsel en afvalstoffen kwijt te raken en je spijsvertering en metabolisme een boost te geven. In 7 dagen begeleiden wij jou geheel tijdens deze najaars cleanse. FULL BIRD €175,00

Registration is Closed
See other events
7-daagse detox in het najaar
7-daagse detox in het najaar

Time & Location

09 okt 2021, 09:00 CEST – 15 okt 2021, 13:00 CEST

Online & LIVE programma

About the event

7 Daagse Najaars-Detox

Heb je spijsverteringsklachten, of voel je je zwaar en futloos? Last van een opgeblazen buik of heb je een mistig gevoel in je hoofd? Lijkt het alsof je de hitte van de zomer niet echt kwijt kan raken?

Een najaars detox kan helpen om onverteerd voedsel en afvalstoffen kwijt te raken en je spijsvertering en metabolisme een boost te geven. Voor meer energie, een gezond lichaam en scherpe mind! Volgens de Ayurveda zijn het voor- en najaar de perfecte momenten om te cleansen (detoxen). Om de afvalresten van het vorige seizoen uit je lichaam te verdrijven en weer schoon het volgende seizoen in te gaan. Met de zomer achter de rug, is de transitie via de herfst naar de winter soms lastig, sommigen ervaren daardoor veel zwaarte in de winter. Een cleanse kan het lichaam ondersteunen het spijsverteringsvuur weer te laten branden en lichaam voor te bereiden op de winter.

In 7 dagen begeleiden wij jou geheel tijdens deze najaarscleanse. De cleanse bestaat uit 3 delen: 2 dagen afbouw, 3 dagen detox en 2 dagen opbouw. Deze drie elementen zijn alledrie van essentieel belang voor een zorgvuldige en gebalanceerde detox.

Deze workshop is voor jou wanneer je graag schoon de winter in wilt en ondertussen meer wilt leren over de kijk van Ayurveda op detoxen. Leuk om dit samen te doen, steun te krijgen van de groep en toch aangepast op jouw individuele situatie detoxen. Of er klachten zijn, of dat je een seizoens opschoonbeurt kan gebruiken, deze cleanse is voor iedereen toegankelijk.

NB Niet geschikt als je zwanger bent, borstvoeding geeft, je heel zwak voelt, veel stress ervaart of last hebt van angststoornissen.

Alle details op een rij:

* 9 tot 15 oktober

* 2 dagen afbouwen, 3 dagen cleansen en 2 dagen opbouwen

* Zaterdag 9 oktober - 10.00 - 11.00: Kick-off event live

* Maandag 11 oktober - 19.30 - 20.30: Online live check-in, Q/A

* Woensdag 13 oktober van 7.00 - 7.30: Online live meditatie

* Vrijdag 15 oktober van 19.30 - 20.30: Afsluiting en Slow Flow yoga les

de gezamelijke momenten van 9 en 15 oktober zullen plaatsvinden in Studio Wittevrouwen, Bouwstraat 45G in Utrecht

Inclusief:

* Live kick off event, online check in en meditatie + live afsluiting met yoga les

* 7 dagen lang ondersteuning, via e-mail

* Persoonlijk 30 minuten online consult, tijdens de week

* Recepten voor de cleanse en voor de opbouw fase

* Detox pakket twv €25

Full bird €175

Heb je vragen? Stuur me een bericht, dan kunnen we kijken of deze cleanse wat voor je is!

Share this event

bottom of page